- Gode bilder - Bra film - unik annonse -

Salgsfilm

Bil, båt eller hus

Vis frem produktet du selger

skill deg ut på finn.no

-måten du fremstiller produktet ditt er avgjørende for et godt salg-

det lille

ekstra

video til finn.no

Det er et velkjent faktum at bildene er noe av det viktigste i en salgsannonse og at gode bilder kan bidra til en pris selger blir fornøyd med.

Når man selger noe i jungelen av varer som er tilgjengelig på for eksempel finn.no, er det om å gjøre og skille seg ut litt. En film som presenteres som et supplement til bilder av god kvalitet, vil kunne føre til økt trafikk og interesse for annonsen – hvilket er avgjørende for hvilken pris man til slutt får. Helhetsinntrykket annonsen gir er viktig for å vekke kjøperens interesse. 

Når man skal selge store ting som båt, bil eller annet der prisen er høy, vil film kunne være en god investering. Mange bruktbilforhandlere bruker dette, man ser det i økt grad i forbindelse med hussalg og det brukes ofte av forskjellige firmaer som tilbyr å ta seg av hele salget ditt for deg.

Jeg tilbyr en pakke med bilder og film til fast pris. Det betyr at jeg ikke skal ha provisjon av salget ditt, når jeg leverer fra meg filene er resten opp til deg. Dette gir deg muligheten til å presentere produktet ditt med bilder og film av profesjonell kvalitet, men fortsatt få prisfordelen det gir å selge noe privat. 

Skriftlig kontrakt

Klare avtaler om rettigheter, bruk og distribusjon.

Ferdig redigert

Opptak og etterarbeid.

Sosiale medier

Muligheter for tilpasset format som egner seg til sosiale medier.

Drone

Video fra lufta.

Foto

Fotografering kan tilbys etter avtale.

Under vann

Erfaren dykker med utstyr for UV-film og foto.

Share this:

Like this:

Like Loading...
%d bloggers like this: