Fonneland Film&Foto

Privat

Familiefoto, nyfødt, søsken, feiringer eller dyrefoto? Jeg hjelper dere med å forevige noen små eller store øyeblikk i livet.

Foreløpig har jeg ikke studio, så all fotografering foregår på et sted vi avtaler. Det kan være hjemme hos dere, i nærheten eller i områder som passer. Natur, sjø eller urbant? Omgivelsene velger dere selv.

Jeg tilbyr også fotografering eller film dersom du skal selge noe som feks bil, båt eller annet.

Liten bildepakke

Enkle bilder, opp til 10 styk. Etterarbeid redigering av bildefiler. Transportutgifter kommer i tillegg.

Pris 1.500 + MVA

Stor bildepakke

Bilder av høy kvaliet og større variasjon i utsnitt. Opp til 20 bilder. Etterarbeid med redigering av bildefiler. Transportutgifter kommer i tillegg.

Pris 3.500 + MVA

Salg av privat båt

Jeg tilbyr foto og film for salg av for båt. Her vil pris variere utifra kompleksitet på video. Fyll gjerne ut skjema for et konkret pristilbud.

Pris 2.000 – 5.000 + MVA

Skjema for privat salg av båt

Salg av privat bil

Kvalitetsbilder av bilen utvendig og innvendig. Film som viser bilens muligheter som feks ryggekamera og lignende. Etterarbeid, bildefiler og film kompatibelt med finn.no – klart til å legges ut. Transportutgifter kommer i tillegg.

Pris 2.000 + MVA

Annet?

Selger du noe annet som du kunne tenke deg gode bilder og/eller film av? Ta kontakt og beskriv oppdraget, så gir jeg deg et uforpliktende prisforslag.