- minner for alltid -

Bryllup

Bevar øyeblikket

Gjenopplev dagen

film og bilder i profesjonell kvalitet

-Den store dagen-

man gir

sitt ja

og markerer begynnelsen på fremtiden

Bryllupet er en stor og spesiell dag som man ofte har gått og gledet seg til lenge. Det har vært planlegging og glede. Endelig er dagen der, det kan være både overveldende og fantastisk, men også preget av nervøsitet og spenning.

Stemningen er til å ta og føle på når gjestene ankommer hotellet. Nå nærmer det seg!

Jeg stiller med et brennende engasjement, klesskift tilpasset dagen slik at jeg kan krabbe, klatre og krype rundt for å finne det perfekte spot å knipse dere fra i det ene øyeblikket, og deretter gli naturlig inn blant bryllupsgjestene i det andre. Fra jeg våkner til jeg står opp er jeg særdeles opptatt av lys. Hvor kommer det fra? Hvor sterkt er det? Hva er lyskilden, er det lampe eller sola eller må jeg sette opp noe? Hvor er sola? Osv. Hvis du ser meg gående rundt og se ut i luften, er det bare det jeg driver med.

Fotografens privilegium på den store dagen er å få være sammen med brudeparet under forberedelser og rett etter vielsen, og man kommer gjerne ganske tett på det lykkelige paret. Det er stemning preget av fest og lykke, romantikk, forelskelse og lyse tanker om fremtiden. Hvem vil vel ikke være del av noe sånt? J

 

Dere må selv finne ut hvordan dere ønsker å bevare dagen. Vil dere ha kort eller lang film, bare film, bare bilder, begge deler? Eller ønsker dere noe som ikke står beskrevet her? Det er bare å ta kontakt for en uforpliktende bryllupsprat.

Jeg kan stille fra morgen til kveld eller deler av dagen. Jeg kan være sammen med dere under forberedelsene, gjennom vielsen og til en fotoshoot vi gjennomfører etterpå. Videre kan jeg være der ut over kvelden, alt etter deres ønsker.

Kledd for anledningen, pentøy i bilen.
Rett fra fotoshoot på fjellet til filming av brudeparet som ankommer festen.
Hvor er fotografen?

Å være bryllupsfotograf innebærer et formidabelt stort ansvar. Øyeblikkene som skal fanges denne dagen, skjer aldri igjen. Til filmpakkene, løser jeg dette ved å ha flere videokameraer i sving samtidig. Dermed vil de viktige sekundene uansett fanges på video, selv om det skulle finne på å oppstå teknisk svikt eller andre utfordringer. Dette gjelder feks i vielsen, under taler osv.

Hurtig-redigering

I noen andre land, blant annet USA, har man et konsept der bryllupet filmes og vises som ferdig redigert film senere samme kveld, under festen. Man vil da vise fram øyeblikk fra forberedelsene, vielsen, et par av de offisielle bildene kan vises frem (hvis det er jeg som har tatt dem) og det hele er satt sammen til en romantisk musikkvideo alle gjestene får se.

Jeg tilbyr dette til brudepar som ønsker det. Det krever at jeg gjør forberedelser hjemme i forkant, samt at jeg er tilstede mens brud og brudgom pynter seg. Jeg må også være med i vielsen. Deretter er det opp til brudeparet om jeg så tar de offisielle bildene, eller om dere finner en annen til det. Deretter kan jeg være til stede når brudeparet ankommer festen. Når jeg er ferdig med filming og eventuelle bilder, setter jeg meg og redigerer det til et klart produkt. Vi snakker på forhånd sammen om dere har en sang som betyr mye for dere feks, eller om vi skal bruke musikken dere hadde som inn – eller utgang. Jeg garanterer at dette er en spesiell opplevelse der man som brudepar får se det hele utenfra, før kvelden er slutt. Dersom dere ønsker at talene skal filmes, vil jeg være borte fra selskapet mens jeg redigerer. Jeg tilbyr dere da et eller to videokameraer som blir satt opp slik at de fanger opp talene. Det hender dagen er så full av inntrykk at man ikke klarer å oppfatte alt. Det å ha alle talene på video kan være veldig hyggelig i ettertid.

Skriftlig kontrakt

Klare avtaler om rettigheter, bruk og distribusjon.

Ferdig redigert

Opptak og etterarbeid.

Sosiale medier

Muligheter for tilpasset format som egner seg til sosiale medier.

Drone

Video fra lufta.

Foto

Fotografering kan tilbys etter avtale.

Under vann

Erfaren dykker med utstyr for UV-film og foto.

Disse prisene er oppstartstilbud som gjelder for de tre første som booker meg til bryllup som skal holdes innen utgangen av 2021. En er allerede booket så det er to igjen.

Foreløpig er jeg ikke momsregistrert. Dersom jeg blir det før ditt bryllup finner sted, vil moms komme i tillegg på prisene. Reise og eventuelt opphold kommer også i tillegg. Jeg bruker som hovedregel bil, og fakturerer i henhold til statens gjeldende satser for kjøregodtgjørelse. For tiden er det kr. 4,03 per kilometer.

Til film som skal vises kun privat kan man bruke hva slags musikk man vil. Til film som skal legges ut på nett, må rettigheter være i orden og jeg har abonnement på musikk som passer og er lovlig å bruke.

Her kan du se eksempel på en bryllupsvideo. Burdeparet får en lengre versjon av denne, som også inneholder dialog og utdrag fra taler:

Share this:

Like this:

Like Loading...
%d bloggers like this: