Fonneland Film&Foto

Bryllup

Bryllupet er en stor og spesiell dag som man ofte har gått og gledet seg til lenge. Det har vært planlegging og glede. Endelig er øyeblikkene der, det kan være både overveldende og fantastisk, men også preget av nervøsitet og spenning.

Jeg stiller med først og fremst med et brennende engasjement. I tillegg pakker jeg med meg klesskift tilpasset dagen slik at jeg kan krabbe, klatre og krype rundt for å finne det perfekte spot å knipse dere i det ene øyeblikket, og deretter gli naturlig inn blant bryllupsgjestene i det andre. Fra jeg våkner om morgenen denne dagen er jeg særdeles opptatt av lys. Om det naturlige lyset ikke er god nok har jeg utstyr som sikrer at minnene bevares med god kvalitet.

I tillegg til godt lys har jeg med en mengde profesjonelt utstyr, blant annet drone og gimbal (stabilisering).

Hva ønsker dere fra den store dagen?

Fotografens privilegium på den store dagen er å få være sammen med brudeparet under forberedelser og rett etter vielsen, og man kommer gjerne ganske tett på det lykkelige paret. Det er stemning preget av fest og lykke, romantikk, forelskelse og lyse tanker om fremtiden. Hvem vil vel ikke være del av noe sånt?

Dere må selv finne ut hvordan dere ønsker å bevare dagen. Vil dere ha kort eller lang film, bare film, bare bilder, begge deler? Eller ønsker dere noe som ikke står beskrevet her? Det er bare å ta kontakt for en uforpliktende bryllupsprat.

Jeg kan stille fra morgen til kveld eller deler av dagen. Jeg kan være sammen med dere under forberedelsene, gjennom vielsen og til en fotoshoot vi gjennomfører etterpå. Videre kan jeg være der ut over kvelden, alt etter deres ønsker.

Liten bildepakke - bryllupsbilder

Jeg møter dere etter vielsen og tar de offisielle bildene. 2 timer fotografering + etterarbeid. Flere enn 20 bilder, ferdig redigert og til fri bruk.

Pris 10.000 + MVA

Stor bildepakke

Jeg møter dere til forberedelser og er med brud og brudgom i timene før vielsen. Deretter fotograferer jeg også i vielsen og tar de offisielle bildene. Til sammen ca fem timer fotografering. Flere enn 20 bilder, ferdig redigert og til fri bruk.

Pris 15.000 + MVA

Liten filmpakke

Denne pakken inkluderer det samme som stor bildepakke, men med film i tilegg. Jeg møter dere til forberedelsene, filmer og fotograferer det. Deretter filmer jeg vielsen og deres første tid som nygift par sammen med gjestene deres. Videre er det mulighet for fellesbilder om ønskelig. Så drar vi og tar de offisielle bildene. Deretter filmer jeg når brudeparet ankommer festen og den går i gang. Dette blir redigert til en ca 4-6 minutter lang video. Flere enn 20 bilder, ferdig redigert og til fri bruk.

Pris 20.000 + MVA

Skreddersydd

Passer ingen av pakkene? Ta kontakt så finner vi en skreddersydd løsning for deg!

Full pakke

Med fremvisning samme kveld

Jeg er sammen med dere hele dagen og går etter siste tale. Forberedelser filmes og fotograferes, jeg er med under vielsen og rett etterpå. Deretter reiser vi sammen og tar de offisielle bildene, så drar jeg i forkant og er der når dere ankommer festen. Jeg filmer at festen starter, før jeg setter opp et par kameraer som foreviger talene. Så trekker jeg meg tilbake og klipper sammen en video fra det som har blitt filmet i bryllupet deres til nå. Den vises på festen, senere på kvelden. Jeg tar det i samarbeid med toastmaster og viser det når stemningen er på sitt beste. Dette krever selvfølgelig at stedet har muligheter for filmvisning, projektor, lyd, lerrett og HDMI inngang. Etterpå får dere videoen som ble vist + en bryllupsfilm på ca 4-6 minutter og offisielle bilder. Etterarbeid og redigering inkludert.

Pris 25.000 + MVA