Fonneland Film&Foto

Bedrift

10% av oss husker det vi hører, 20% husker det vi har lest og hele 80% husker det vi har sett eller opplevd. Å vise hva din bedrift tilbyr og hvem dere er gjennom en film eller gode bilder, er derfor viktig. Et bilde sier som kjent mer enn 1000 ord!

Det er et velkjent faktum at bildene er noe av det viktigste i en salgsannonse og at gode bilder gjenspeiler kvalitet. Tenk på hvordan du ønsker å fremstå for kundene dine og sørg for at ditt visuelle materiale understreker det.

Når man selger noe i jungelen av varer og tjenester er det om å gjøre og skille seg ut. Ta kontakt med meg så finner vi ut hvordan jeg kan hjelpe deg med å oppnå nettopp det!

Fra forestillingen "Nylonstrømpa - da mor ble sexy".

Kundeomtale

Fonneland Film&Foto har levert fotografisk materiale til Underholdningsvogna AS ved flere anledninger, med svært tilfredsstillende resultater. Vi har mottatt film- og bildemateriale til bruk for presentasjon av vår bedrift, til dokumentasjon av vår virksomhet og prosess med produksjon av forestilling, så vel som liveopptak og scenebilder fra konserter og forestillinger.

Som en usynlig flue på veggen, – en meget godt velutstyrt som sådan – , er fotograf Fonneland “på” hele tiden og klarer dermed å fange også de små og ikke nødvendigvis tiltenkte scenarioene gjennom kameralinsa,  – noe som har vist seg å være små gullskatter i etterkant. I særdeleshet vil vi fremheve hennes dyktighet og øye for filmredigering. Der fremstår presisjon, timing, detaljer, stemning og samspillet mellom lyd og bilde som svært profesjonelt. Hun er treffsikker på å levere ønsket bestilling og det er en profesjonell og ryddig kommunikasjon hele veien. Vi gir våre varmeste anbefalinger!

Kjersti Ekman og Benedicte Barra,

Underholdningsvogna AS

For enda flere bilder, følg meg på Facebook eller Instagram. Link finner du nederst på siden.

Jeg bistår med det din bedrift måtte trenge. Her er noen eksempel på hva jeg kan tilby:

  • Film og bilder til salgsannonser
  • Innhold til sosiale medier
  • Produktbilder
  • Bedriftsfotograferinger
  • Portrett
  • Instruksjonsvideoer

Reklamefilm og bilder

Reklamefilm til bruk i ønskede plattformer som sosiale medier, nettside etc. 20 bilder av ønsket motiv.

Pris 15.000 + MVA

Skreddersydd

Har du andre ønsker enn pakken for reklamefilm? Ta kontakt så finner vi en skreddersydd løsning for din bedrift.