Fonneland Film&Foto

  • Om meg
  • Blogg

Bak kameraet

Jeg er født og oppvokst i Oslo og fikk fotografering inn “med morsmelka”. Mitt første speilrefleks lå på gavebordet da jeg var konfirmant og siden har det utviklet seg. Tidlig ble det klart for meg at det var film som skulle bli min lidenskap og i mange år hadde jeg det som hobby. Jeg har vært gjennom flere redigeringsprogrammer og forskjellige typer kameraer, men Nikon har alltid stått mitt hjerte nærmest. Da jeg prøvde meg med Final Cut og iMac for noen år siden, var jeg solgt. Siden har jeg vært eplefrelst.

Utstyr og musikk

Musikk er en stor del av en hver god filmopplevelse. Den skal bygge opp under stemning og følelser. Av og til trenger man ikke bevisst legge merke til at den er der, den bare understreker en følelse hos seeren. I andre tilfeller og scener er det nærmest musikken som har hovedrollen. Jeg er svært opptatt av god filmmusikk, der det viktigste er at lyd og bilde passer godt sammen både når det kommer til timing og tema.

Jeg har abonnement på musikk via nettstedet Envato Elements, slik at man ikke får problemer med rettigheter. Vi blir enig om hva slags musikk som kan passe, også sender jeg deg noen forslag.

Kategorier