Fonneland Film&Foto

Blogg i brakk og covid19

På låvebrua

Nå er det lenge siden jeg har tatt i bloggen! Men det er også lenge siden det har skjedd noe særlig verken i firmaet mitt eller samfunnet for øvrig.

Men etter at vaksinene begynte å innta befolkningen og myndighetene har sluppet oss mer eller mindre tilbake til normalen, begynner ting å ta seg opp på denne fronten også. Det gleder meg stort og det gir meg gode ting å bryne meg på.

På låvebrua
Foto: Anne-Lise Knatten
Alene i skogen der altså

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg har under tvil innsett at det er lurt å la kundene få se hvem jeg er. Derfor har jeg ordnet meg selv en liten fotoshoot som jeg ikke ble så verst fornøyd med, det er mye man får gjort med hjelp av gode venner og ikke minst selvutløser man kan bruke fra sin mobiltelefon. Da viser det seg at fotoshoot i skogen av seg selv går alldeles utmerket, uten å måtte blande inn andre. Jeg trives som kjent aller best bak kameraet, men det ble på et vis enklere fordi jeg sto der i skogen og drev på for meg selv. Dermed blir det et par bilder av undertegnede, inne på hjemmesiden. 

Oppdragene begynner også å rusle inn. Ikke alle ønsker det offentlig, så det er helt OK – men jeg kan røpe at jeg skal filme et bryllup i oktober. Det gledes! Det er jo dette jeg virkelig hadde lyst til å sikte meg inn mot, så at folk nå begynner å gifte seg igjen er mer enn kjærkomment. Jeg var booket til tre bryllup i fjor, men alle ble korona-avlyst.

Mer utstyr sa du? Jada. Det har blitt litt mer. La disse bildene av riggen tale for seg:

70-200 mm f2,8 er en selvskreven favoritt til feks bryllup. Filteret funker og riggen er godt tilpasset mitt bruk.
En liten helikoptertur ble det på meg og riggen, den hang godt i «fiskestanga» jeg har på ryggen. Da kan det veie så mye det vil!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ellers har jeg syslet med småprosjekter. Litt nyfødtfoto har det blitt, småtassene ankommer verden i tur og orden. Jeg er i kontakt med et par bedrifter og kanskje ender noe i interessante prosjekter. Prissetting er kjempevanskelig, jeg har fått en rekke tilbakemeldinger på at jeg ligger alt for lavt i pris – men dette synes jeg er et vanskelig tema. Små justeringer er foretatt men dette skal jeg visst bruke litt mer tid på å bli komfortabel med.

Ibbo har vært modell igjen. Veldig kjekk fyr.

På Facebook eksisterer det en fantastisk gruppe som heter Unge lovende kulturkvinnenettverk og her slipper du inn hvis du er i kategorien kvinne i kulturen. Her finner man artister, designere, fotografer, regissører, forfattere med mer. Det er en stor gruppe og et ypperlig sted å være hvis man vil ha oppdrag. Flere av oppdragene jeg har fått denne høsten, stammer herfra.

Avslutningsvis kan jeg nevne at andeløpet Lucky Duck skal arrangeres i Akerselva i år igjen, jeg skal filme begivenhetene og det er opptak nå førstkommende uke. Jeg lurer på om Brilland tar seieren hjem i år også, eller om Spidermand vil ha revansje?? Den som følger med, får se.

%d bloggere liker dette: