Fonneland Film&Foto

Ulike bildetrykk – jeg tester

Lesetid: 1 minutt

For en tid tilbake bestilte jeg fire bilder trykket opp fra Cewe Japan Foto. Jeg synes det er mer enn bra nok trykk, så jeg løper ikke land og strand rundt for å finne noe bedre. Nå har resultatene ankommet, jeg har skrevet bakpå hvert bilde for å huske hva de er og hva de kostet. På den måten kan kunder få se både resultat, farger, uttrykk og pris. Jeg må finne en måte å frakte dem med meg rundt på selvfølgelig, men jeg tar vare på de blå skumhjørnene som fulgte med også får jeg finne på noe smart.

Jeg er veldig happy med tre av fire bilder, det siste ble litt i rødeste laget. Det er riktignok et solnedgangsbilde, så det gjør jo ingenting at de røde fargene som selvfølgelig ligger der, kommer fram på trykk. Men det ble litt rødere enn jeg ville valgt selv, så da er det notert til senere redigeringsarbeid. Alu-plate blir litt mørkere. Det har jeg for så vidt erfart før, når jeg tenker meg om. Ellers er nok alu-plate en av mine favoritter. 

Følgende veggbilder jeg nå vise fram, man ser flere muligheter på Japan Foto sine sider:

  1. Galleritrykk med glass foran: 30X45 cm, inkuldert veggveste «speilplate» koster kr 599
  2. Hard skumplate: 20X30 cm kr 229 + veggfeste «speilplate» kommer i tillegg for kr 99
  3. Alu-plate: 20X30 cm kr 279 + veggfeste «speilplate» i tillegg for kr 99
  4. Fotolerret: 20X30 cm med 2 cm bilderamme, kr. 249

Det er flere alternativer og jeg trykker sikkert opp noen til etterhvert. Jeg anbefaler det veggfestet de kaller «speilplate», det er enkelt å bruke og blir automatisk i vater. Det krever imidlertid at man har to skruer eller annet type oppheng på veggen, så det kan jo tale imot for noen. Det finnes flere alternativer.

 

 

%d bloggere liker dette: