Fonneland Film&Foto

Reklamekampanje – julekort: Lik og del!

Lesetid: kun få sekunder.

Nå har jeg startet en kampanje for årets julekort! Prisen er latterlig billig, jeg tror få andre tar 1000 kr for 10 bilder – men så kan de gjerne skilte med både utdanning og erfaring, og det kan ikke jeg. Dessuten lønner det seg å bygge seg opp kundekrets og kanskje til og med et hyggelig rykte, så jeg er klar for å gjøre en del oppdrag litt lavt priset fremover. I hvert fall rene foto-oppdrag, det er betraktelig mindre arbeid enn så fort noe skjer i 25 bilder per sekund. (Rart med det. Foto er liksom bare ett bilde – punktum…)

Denne ser du på Facebook nå – lik og del den så blir jeg superglad som vanlig 🙂

Men altså – nå går kampanjen! Som alltid blir jeg superglad hvis folk klikker «like» og aller helst deler innlegget. Som Sylvi sier; lik og del! Det er en grunn til at hun sier det.. Jo flere som liker og deler ting, jo flere sørger Facebooks innebygde algoritmer for at får se det. Forstå det den som kan, men sånn er det altså. Så – LIK OG DEL! Video nederst, viser hvordan man deler. Hvis noen lurer på hva lyden er, så er det bare oppvaskmaskinen som går i bakgrunnen der.

Reklamekampanjen er stilt inn slik at den retter seg mot de som bor i kort avstand fra der jeg selv bor. Så alle dere som leser blogg, følger side og heier (det er veldig hyggelig forresten, med heiagjeng) – del det så folk som ikke får se reklamen, får se det likevel. 🙂 For såpass lav pris har det en grense hvor mange ganger jeg gidder å reise langt, derfor har jeg roet reklamen litt til nærområdet. Men om noen gode venner deler, så blir det en helt annen sak!

Altså, min tanke er sånn; det er tidvis litt ubehagelig å drive sånn og reklamere for seg selv. Jeg har hatt noen kampanjer nå, har fått litt napp men ikke voldsomt til storfisk akkurat. Men jeg tenker at det er bare å kjøre på. Man må ikke tro ting kommer av seg selv. Ting skjer for den som jobber for det!

(Det ryktes forresten at Nikon har planer om Z9. Jeg leste noen mulige specs. Håper jeg får noen flere betalte oppdrag før den tid for da ligger jeg tynt an!!)

%d bloggere liker dette: