Fonneland Film&Foto

Andeløpet

Lesetid: 1 min. Beskrivelse av særdeles kult oppdrag!!

Da jeg var liten, solgte vi lodd for fotballaget. Man vant kaker og greier. Det gjøres nok mange steder fremdeles, men jeg har blitt kontaktet av noen som tar dette til helt nye høyder!

For å kunne gjennomføre slike sinnsykt kule arrangementer, trengs kreativitet og en elv tilgjengelig…

Foreningen jeg skal bistå, selger nemlig ikke lodd. De selger badeender. Alle endene settes deretter i en elv for så å gjennomføre et ande-race. Vinneren vinner.

I år kan de imidlertid ikke gjennomføre dette slik som de pleier med 1800 ender og heiagjeng nedover langs elvebreddene, på grunn av Covid19. Det må derfor filmes og antallet ender er tatt ned, så det gjennomføres bingotrekning av tallrekker vinneranden representerer. Det hele skal selvfølgelig filmes og sendes på nett – og det er her jeg kommer inn.

Jeg øyner en mulighet til å lage en skikkelig fet film her altså. Det blir «all in», i god Fonnelandsk stil – her kommer jeg ikke til å spare på noe! Dronen skal selvfølgelig i luften, det blir én sjanse og sannsynligvis potensielt vanskelig – utfordring akseptert. I tillegg setter jeg opp kameraer nedover og sannsynligheten for at jeg klarer å motstå fristelsen til å rigge et undervannskamera er liten. Kanskje børster jeg støv av tørrdrakta og, vi får se!

Gleder meg.

%d bloggere liker dette: