Fonneland Film&Foto

Utvikling – promotering – reklame

Lesetid: <1 minutt.

Nå er det mye som rører seg! Jeg har ordnet forsikring av alt utstyr (bedre sent enn aldri), RO1-sertifisering hos Luftfartstilsynet er i orden og jeg har snakket med dem for å dobbeltsjekke at jeg med mine nåværende behov ikke trenger høyere sertifisering. Det gjør jeg ikke. Ansvarsforsikring for tredjeparts eiendom (eller hode) er i orden og alle formaliteter rundt kommersiell bruk av drone på mitt nivå er nå som det skal.

Hjemmesiden er fortsatt www.fonnelandfilm.no så den linken er det bare å merke seg. Den er ganske innholdsrik nå.

Hjemmesiden er oppdatert med nye videoer som går i bakgrunnen – disse er mine, ikke lenger standardvideoer som fulgte malen jeg bruker på siden. Nå er alt som tusler og går der mitt. Det føles bra.

Jeg har fått Visma e-accounting, så jeg skal kunne fikse regnskap og faktura. Nå trenger jeg bare noen å sende faktura til!

Reklame – deling på sosiale medier

Derfor trenger jeg nå din hjelp. Jeg har kommet til det punkt at det er på tide å få oppdrag. Det er gull verdt for meg hvis folk deler mine innlegg på Facebook, det fungerer som gratis reklame for meg. Med andre ord, ikke bare klikker «like» men faktisk aktivt deler. På den måten får jeg spredt innlegg fra Facebooksiden min. Det er også gull hvis folk deler linker til hjemmesiden. Jeg er supertakknemlig hver gang det skjer, selv om jeg ikke går inn og skriver «takk» hver gang – det ser rett og slett litt dumt ut.

Med dette mener jeg ikke akkurat det innlegget her, det er ikke noe å dele. Jeg tenker på andre ting jeg legger ut, filmer/bilder ect.

Jeg er klar for oppdrag, det vil i begynnelsen være svært hyggelige priser for å komme seg opp og nikke. Så, spre ordet folkens og hjelp meg i gang med mine første betalte oppdrag.

%d bloggere liker dette: