Fonneland Film&Foto

Underholdningsvogna står parkert…

… i påvente av bedre tider. Og med bedre tider mener jeg selvfølgelig mindre oppmøte fra vår alles store felles nemesis, Covid-19. Forresten, er det noen vaksinemotstandere som leser bloggen min? Til dere vil jeg bare ha fått sagt: DETTE ER DEN VERDEN DERE VIL HA! DETTE ER SÅNN VI HAR DET NÅR VAKSINEN IKKE ER PÅ PLASS! DETTE ER DEN NATURLIGE MÅTEN Å SKAPE IMMUNITET PÅ. En hel drøss folk dør, en hel generasjon blir revet vekk, helsevesenet kollapser og kan ikke redde alle. Dette er den naturlige måten å skape immunitet på. Ved å «gjennomleve» sykdommen, som noen sier. Eller, ved å «gjennomgå» den kan man også si. Gå kan være en motsetning til leve. Noen lever videre, andre må gå.

Hilsen vaksineforkjempende videograf og fotograf. Og nerd.

Men det var jo ikke dette jeg skulle skrive om! Det bare tvang seg fram viser det seg. Jeg skulle skrive om noe mye hyggeligere i disse dager da alle sitter hjemme og kanskje kjeder seg litt. For Underholdningsvogna har måttet parkere en liten stund akkurat nå, de kan ikke kjøre rundt og holde forestillinger slik som de pleier. Så i mangel på scener, publikum og ikke minst fordi at publikum ved eldresentre der Vogna ofte opptrer, kan være blant de som tåler Covid-19 aller dårligst, holder de heller show hjemmefra. Da bruker de meg som kan ordne showet ut til publikum.

Jeg synes det er ganske kult. Vi får se hva dette samarbeidet kan utvikle seg til å bli.

Bloggen skal gjenopplives folkens, hagen er på vei og alle temaene skal børstes støv av. Jeg har bare hatt så mye på tapetet. Det blir også mye film-aktuelt fremover.

Nå skal dere få møte en sjanger som er relativt ny, det er en lage-ting-hjemmefra-sjanger som flere grupper av musikere har benyttet seg av. Kringkastningsorkesteret, KORK har feks laget noen suverene hjemmeinnspillinger der de spiller hver sine stemmer hjemmefra. Sjekk det ut, det ligger på NRK sine Facebooksider. Rent redigerings-teknisk er dette ganske vanskelige filmer å sette sammen. Det er mye animasjon og bruk av ymse effekter. Det er tidkrevende arbeid før det kan vises fram til verden. Lyd og bilde skal også være synkronisert, hvilket ikke alltid er så lett. Men, jeg har også syslet litt med det og her kommer vår versjon av en slik hjemmekonsert!

%d bloggere liker dette: