Fonneland Film&Foto

Lystrøbbel – løst

Lesetid: 30 sekunder. For deg som syntes Den Magiske Lampen virket som noe du i utgangspunktet kunne tenke deg å prøve, men så leste du forrige innlegg og ble skeptisk.

Jeg har vært innom foto.no i Dronning Eufemias gate i dag og det viser seg at det sannsynligvis er en uheldig batch med lamper som er sendt fra fabrikk. Flere enn meg har dette problemet. Det er bare å levere den inn og få ny, de får ny ladning fra fabrikken snart.

FLOTT!! Jeg liker jo lampen veldig godt. Når det er sagt, har det dukket opp et større behov for filmlys. Så det kan hende jeg ser litt på hva annet de har av små, mobile men sterke lyskilder – i tillegg til denne. Den er så hendig at den skal jeg ha! Men det jeg kunne tenke meg, er en som kan kobles til strøm og ikke er avhengig av batteri. Jeg trodde denne kunne det, kanskje er det del av feilen som nå utbedres. Men hvis ikke, skal jeg se litt på en som går på strøm/ har muligheten til å gå på strøm.

Ahhhh gode nyheter.

%d bloggere liker dette: