Fonneland Film&Foto

Pangstart

Lesetid: Under 1 min. Fonneland Film&Foto har fått en pangstart!

Jeg har som de fleste har fått med seg, laget en liten teaser trailer for Underholdningsvogna som skal reise på vestlandsturné i midten av mars. Det er en gjeng det er morsomt å jobbe med, så de har jeg tenkt å dilte etter en god stund til.

Men det er ikke det eneste rom rører seg. I forbindelse med at det nærmer seg søknadsfrist for opptak til videregående skoler, skal jeg lage en liten video for en skole i Oslo. Det nærmer seg opptak, vi må bare få spikret en dato nå i nærmeste fremtid.

Her om dagen ringte det også en telefon om et nytt og veldig interessant prosjekt. Jeg skal ikke gå for mye i detalj rundt det foreløpig, men det handler om å komme tett på mennesker og snakke om noen av livets største temaer. Jeg fikk faktisk gåsehud da henvendelsen kom.

img_7113
Opptak

Det jobbes også med å utforme en logo og på sikt en helhetlig visuell profil for hjemmeside og sosiale medier. Ting er i endring, men det tusler og går i et tempo tilpasset den øvrige livssituasjonen, og ikke minst tilpasset det faktum at jeg prøver å slappe av litt innimellom også.

IMG_7025
Etterarbeid
%d bloggere liker dette: