Fonneland Film&Foto

Underholdningsvogna

Lesetid: 30 sek.

Underholdningsvogna er en sprudlende musikkteatergruppe som har gjort stor suksess med sine forestillinger og turnerer land og strand rundt. Jeg har fått æren av å filme dem litt fremover. Det setter jeg stor pris på for det gir meg som filmskaper noen skikkelige tekniske utfordringer, i tillegg til at det å samarbeide med den gjengen her fungerer som en ren energi-innsprøytning.

Jeg har litt å strekke meg etter, gjengen har opptrådt på TV flere ganger og de er flinke til å bruke video i det daglige. Dette blir gøy!

Hoppe etter Wirkola sa du?

I dag skal jeg vise fram det første jeg har laget for dem, det er alltid tilknyttet ganske stor spenning for min del. Riktignok kan man endre alt i en film, man kan lage nye vinklinger eller tenke annerledes. Men jeg håper jo at om jeg så ikke treffer midt i 10’eren så er jeg i hvert fall innom blinken. Vi får se!

%d bloggere liker dette: