Fonneland Film&Foto

Film fra A til Å i iMovie

Film: instruksjonsvideo. Delt opp i små deler, til sammen 32 min. Temaene i sine enkelte faktorer finner du enda mer oversiktlig her.

Jeg har skrevet at jeg skal lage norske instruksjonsvideoer om bruk av iMovie. Nå er de klare og jeg har satt dem sammen til en lang video der jeg tar det gjennom film i iMovie fra A til Å. Hele videoen varer i 32 minutter og før hvert tema er det lagt inn overskrifter så man ser hva som kommer. På den måten kan man raskt navigere seg gjennom filmen og finne de temaene man trenger.

Filmen er bygget opp slik at jeg følger meg selv gjennom hele prosessen fra å velge aktuelle filer til å klippe og justere filmen. Musikk legges på, tekst legges på og noen effekter tas i bruk underveis.

Jeg prøver å gå så rett på sak som jeg kan, men det hender jeg småprater litt. Jeg liker å tro at jeg småprater mindre enn andre som lager «tutorials», da jeg i motsetning til en del mennesker, ikke kan fordra å høre min egen stemme… Men litt prat blir nødvendig i en sånn instruksjon.

Hvis du har spørsmål så rop ut! Hvis det er temaer i iMovie du ikke forstår, skal jeg prøve å lage video om det også.

%d bloggere liker dette: