Fonneland Film&Foto

Prioriteringen feilet

Lesetid: 1 min. Omhandler min prioritering før vinteren dukket opp som julekvelden på kjærringa her.

To ting skjedde omtrent samtidig i år:

  1. båten ble tatt opp og satt på stativet sitt ved garasjen
  2. snøscooteren ankom

Etter det skjedde ytterligere en ting: vinteren kom. Brått og plutselig med et snøfall som satte hele Østlandet på hue mens nordlendingene lo. Akkurat sånn det går hvert eneste år.

74602899_2671623539524741_8368883568851550208_n.jpg

Så, vinteren kom og hva skal man si…? Jeg har muligens røra det litt til med prioriteringene. Snøscooteren står ved siden av båten og den passet jeg på å få hengt opp presenning til. 🤔 Man må jo ikke ha snø på scooteren, kan skjønne. Jeg tenkte at jeg er alt for lat til å grave den frem hver gang den skal brukes så det er viktig å ha enkel og snøfri tilgang til den hele vinteren. God tanke faktisk.

Men båten stakkars, den har ikke fått noen presenning enda. Så hva endte dette med?? Jo, i dag måtte jeg grave fram båten i stedet, da den var dekket av 20 cm snø eller noe sånt.

IMG_6524.JPG

Dette er selvfølgelig ikke noe for en latsabb som meg, så nå er planen følgende: jeg fikk dratt en midlertidig presenning over akterdekket slik at det ikke fikk så mye snø på seg, og slik at det forhåpentligvis ikke blir en eneste diger isklump nedi der når regnet kommer. Tror den tar 80-90% av nedbøren. Så har jeg fjernet det verste på båten. I morgen skal det bøtte ned 12 mm regn eller noe sånt og være plussgrader i mange dager. Da lar jeg regnet gjøre resten av jobben, snøen renner av og SÅ setter jeg opp presenningen – når båten er vasket ren av regn. 

Jeg mener selv dette er en idiotsikker plan. MEn: Hvordan er det mulig å ende i denne situasjonen… Og hvor kom den vinteren fra da??

I tillegg drepte bikkja en fender mens jeg holdt på. Han var intenst fornøyd med seg selv.

%d bloggere liker dette: