Fonneland Film&Foto

Latskap gir skiløyper

Lesetid: 2 minutter. Omhandler veien til snøscooteren som nå står parkert ved siden av båten.

I fjor vinter fløy jeg rundt på ski med Ibbo, som jeg har blogget om tidligere. Og som den glade leser vet, er jeg lat og liker det best når ting er enkelt. Derfor liker jeg å ha løypene rett utenfor døra. Men hvem er det som har det??

Herligheten ankom i dag!

Det var noen som lagde løyper her i fjor. De hadde dårlig utstyr og dårlig tilgang på det dårlige utstyret. Dette gav dårlige løyper. Jeg kan ikke fordra dårlige løyper.

Så mens jeg gikk der og knota, så tenkte jeg; «hva kan jeg gjøre med dette?» Og så kom det en idé om at kanskje det var mulig å søke om støtte et sted. Vi har jo en velforening her. Så, hjem etter skitur bar det og ut på Google.

Med hjul så den kan kjøres litt på asfalt for transport.

Jammen var det ikke mulig å søke penger hos Sparebankstiftelsen! Jeg tok kontakt med vellet og spurte om jeg kunne få søke på vegne av dem og det ville de gjerne. Smikk smakk og en søknad senere fikk vi støtte til kjøp av snøscooter og løypesetter. Ganske fantastisk?!

I dag kom snøscooteren, den har vi handlet hos Kajander Motor som leverte den her. Sporsetteren, eller groomeren som det kalles, kommer fra Trysil Snowsystems i slutten av november en gang.

Ganske enkelt??

Jeg har også kommet i kontakt med Skiforeningen som har en nystartet hospiteringsordning der ferske løypekjørere som meg selv kan få være med en erfaren ut. Det skal jeg når det bare faller litt hvit fløyel fra himmelen.

Litt hyggelig for båten med selskap også.

Så nå er Kong Vinter aller hjerteligst velkommen. Maritim mandag byttes ut med Snøfull søndag eller noe sånt, i vinterhalvåret. Båten er nemlig på land nå, så det er godt å ha noe man kan sysle med i vinterhalvåret også. Tut og kjør!!

%d bloggere liker dette: