Fonneland Film&Foto

Hvordan finne iMovie

Lesetid: 1 min, men teksten kan glatt droppes. Film: Norsk video-tutorial: 01:06.

Vi begynner veldig basic! Hvor ligger programmet?

Filmen viser altså hvor på en Mac du finner programmet iMovie, eller hvis du ikke har det – hvordan du laster det ned. Det er akkurat det samme hvis du skal finne eller laste ned Final Cut Pro, men det koster noen penger. Ca 3000 kroner kostet det da jeg kjøpte det – og det er verdt hver krone! Jeg anbefaler det av hele mitt hjerte. Jeg kommer til å gå inn på noen enkle ting ved iMovie framover, men jeg får dessverre litt fnatt av programmet – så det blir mest Final Cut.

Flere tutorials kommer, men som jeg har skrevet tidligere så er dette et prosjekt som går over tid. Så tålmodighet er tingen. Bruk tiden på å filme noen snutter eller finn fram gamle ting. Jeg vil lage noen videoer der jeg viser enkle tekniske knep, men jeg vil også dele generelle tanker som gjelder all videoredigering – uavhengig av program. Så hvis du ikke vil kjøpe Final Cut men bruke det programmet du har i din Mac eller PC, er det likevel er fin blogg for deg å følge.

Er du profesjonell eller på høyt nivå, anbefaler jeg deg rett og slett å finne en annen blogg. Da vil dette bli for enkelt.

%d bloggere liker dette: