Fonneland Film&Foto

Japankirsebær

Lesetid: 30 sekunder

Nytt tre i hagen! Det er av typen Japankirsebær og skal blomstre noe helt nydelig i rosa til våren.

Merkelappen henger der fortsatt men den skal av altså.

Sjekk det bildet!! Treet er i kirsebærslekten men bærer ikke bær. (Haha – språklig liten artighet der) Derimot får den flotte blomster i mai og er derfor en populær hagebuskevekst. Eller, det er jo strengt talt et tre.

Ibbo poserer gladelig foran hagens nyeste prydbuskevekst.

Fruen plantet det litt tidligere i høst og man skal jo vanne nyplantede trær mye, så det gjorde jeg – men naturen har hjulpet godt til denne sensommeren så jeg tror treet alt i alt har fått nok vann.

Det fikk stå i et hjørne i hekken, der synes det godt fra stuevinduet. Det skal bli artig å følge det, hvordan det vokser og utvikler seg og om det trives. Epletreet feks, trives jo veldig godt her! Jeg tar noen ord om det neste Fuglefredag. Fuglene har nemlig ordnet opp med eplene i år. Jeg er litt vonbråten og ønsker meg selv bedre lykke neste år.

%d bloggere liker dette: