Fonneland Film&Foto

Ett år i hagen – august

Lesetid: under ett minutt.

August har passert, jeg tok noen bilder i midten der ca. Epletreet har litt færre epler i år, jeg lurer på om det er fordi fuglene har forsynt seg litt grovt.. Hmm, det kan hende jeg må kjøpe et nett eller noe, neste år. Jeg tenker også det er på tide å klippe litt av greinene nå i høst.

Fuglefjellet lever videre, det vokser opp noe greier der fuglefrøene har falt ned. Hehe. Fuglene sår!

Ellers er bloggen helt stillestående for tiden. Det har litt med energinivå og inspirasjon å gjøre, det går vel litt opp og ned her i livet. Dagene er ganske like for tiden, det dreier seg i grunnen om jobbing og gutter. Det går en god del kaffe, så mer jobbing og gutter. Snart er høsten her! Da blir det fyring i peis og varm sjokolade, ikke så gæærnt det heller.

Nå er det stort sett grønt igjen, ikke så mye mer blomster. 
Noen nye buskevekster, fuglene har sådd!
Epletreet er meget skjevt… Det står i nedoverbakke og jeg håper det klarer seg selv der. Det er noen nedfallsfrukt, sannsynligvis som følge av fugler som hjelper til tror jeg. 
Jeg tror jeg har funnet tre frukt i år.. Det er ikke så mye. Det var flere kart! Skal vurdere en løsning neste år. Jeg vil helst ha eplene for meg selv. 

 

%d bloggere liker dette: