Fonneland Film&Foto

Langsiktig planlegging

Lesetid: sekunder.

I år har jeg vært flink og planlagt langt fram i tid! Båtsesongen avsluttes 31. oktober som er en torsdag. Da kommer kranbilen (med mindre den er opptatt på byggeplasser som sjåføren tok et lite forbehold om) og båten skal løftes til fire måneders vinterhvile i hagen.

Jeg begynner å bli en erfaren båtentusiast nå altså! Ting er på stell liksom.

IMG_5309.JPG
Dette har jeg også lyst til! Det hadde gitt meg 9-10 måneders båtsesong… 

I sommer så jeg en annen båt bli løftet på kran rett ved marinaen vår, hvis jeg kunne fått til det, ville båtsesongen kunne forlenges med en måneds tid tenker jeg. Isen kommer ikke dit før det virkelig fryser til. Men det kan hende jeg skal se på det neste år eller året etter. Man har liksom nok å henge fingrene i med tvillinger og båtliv som det er. Fire måneder med båt på land er jo ikke noe å klage på egentlig. Til havs bærer det igjen i mars! Kult med helårsbåt.

IMG_5811.JPG

%d bloggere liker dette: