Lesetid: 1 min.

I går var det Maritim Mandag og i god stil var vi ute i båt! Guttene var med for første gang, de holdt til foran i baugen. Der er det skikkelig mykt og godt, faktisk er madrassen der nesten mykere enn senga hjemme. Så med litt motordur og småbølger tenkte jeg kanskje at de små skulle sovne fint og stille.

Slik gikk det ikke. Tjukken syntes det var ganske bra, han småpratet og smilte en del, tittet rundt seg og var for det meste i ok humør. Lillebror var ikke blid.

Det var uvant og rart og baugpropellen lagde veldig skummel lyd. Lillebror har blitt litt vár for lyder i det siste. Så etter opp til flere bleieskift, byssing, synging, alle triks i boka, hylte han fortsatt. Til slutt, etter det som føltes som svært lang tid, sovnet han i den myke baugen. Da sov han godt og lenge så vi fikk drukket kaffe og spist is.

Guttene skal få være med i båten mange ganger og det blir helt sikkert både roligere og lettere etterhvert som de vender seg til det og blir litt større.

Men det var uansett veldig trivelig å ha dem i båt for første gang i sitt liv.

Leave a Reply