Fonneland Film&Foto

Latskap inspirerer

Lesetid: 1 min 10 sek. Filmsnutter: 30 sek til sammen.

I dag vil jeg bare vise hva min sinnsyke latskap av og til inspirerer til. Altså, latskap gir kreativitet! Hva gjør man ikke for å slappe av i sofaen…

Vi har ordnet oss et lite treningsrom hjemme, mest for å samle støv såklart. Men uansett, der står en tredemølle også henger det en slynge i taket. I en slynge kan man trene en haug med øvelser i ett apparat. Det er veldig kjekt til hjemmetrening, da man ikke trenger så fryktelig mange greier. Med denne får man gjort det viktigste. Eller, den kan stå å samle støv.

Man får også kjøpt slyngevugge til barn. Mange i ymse tvillinggrupper på Facebook sverger til det. Veldig kjekt, da dingler barna fram og tilbake i beroligende søvn-fremmende bevegelser.

Her om dagen kom jeg på en idé, da Lillebror nektet å sove fordi han er tett i nesa. Han har for øvrig smittet meg, så jeg har vond hals og hoster og styrer på selv. Småbarnslivet er i gang, tydeligvis.

IMG_5260
Slyngevuggen sin!!

Jeg hang opp bilstolen i slynga og begynte å dingle ham fram og tilbake. Hva skjedde? Jo, han sovnet selvfølgelig!

Dette tåler mye, ingen slyngevugge til barn som jeg har sett på har maks vekt på 150 kg sånn som slynga vår har. Den skal jo holde voksne menn… Og bilstolene er konstruert for kollisjon. Dessuten henger de knappe 2 cm over gulvet, så hvis de skulle falle ned så faller de svært kort. Jeg har røsket og holdt på med det (uten gutta i såklart) og det tåler min vekt. Dette er trygt og sikkert!

Nå har jeg i tillegg perfeksjonert det hele, festet begge bilstolene og sitter i sofaen og blogger mens jeg drar i et tau festet til slynga slik at gutta både får fart fram og tilbake, samtidig som de får litt raske bevegelser i stolene sine også. Særdeles effektivt! De sover formiddagslur, Fruen sover formiddagslur, jeg trenger ikke reise meg for å gi dem mer søvndyssende bevegelse. Jeg elsker denne løsningen!

 

%d bloggere liker dette: