Fonneland Film&Foto

Kommentarer på bloggen og nærkontakt i hagen

Lesetid: i underkant av 2 minutter. Innlegget handler om kommentarer på bloggen og det som holdt på å bli nærkontakt mellom Ibbo og grevlingen Greven, sent i går kveld.

Kommentarer på bloggen

Jeg har fått noen tilbakemeldinger fra folk, senest her for noen dager siden, at de gjerne skulle ha kommentert ting her på bloggen men da må man legge inn navn og e-mail og greier.

Er det fortsatt sånn, for dere som ikke er wordpress-brukere?

Jeg trodde jeg hadde gjort om den innstillingen så det bare er å kommentere i vei, men kanskje jeg ikke har fått det til. Uansett, kommentarer er veldig hyggelig så hvis man ikke vil legge inn diverse her på WordPress, så kan man enkelt gjøre det på bloggens egne Facebookside. Den er også å finne på Instagram.

Dette med egen hjemmeside/blogg er en stor greie, jeg er helt i startfasen av å lære meg det.

Greven og Ibbo møttes i hagen

Jeg har vært litt usikker på om grevlingen, fra nå av døpt Greven, fortsatt er hos oss. Men Fuglefjellet har vært renslikket noen morgener så jeg har tenkt at den sannsynligvis er det. Akkurat i kveld glemte jeg å sette bånd på Ibbo da jeg slapp ham ut, det er gammel vane da jeg ikke pleier å ha ham i bånd i hagen. Jeg så ganske raskt at han fikk ferten av noe han dro for å se nærmere på, så jeg fikk umiddelbart en uhumsk magefølelse. Ganske riktig – der sto Greven og mesket seg på Fuglefjellet mens Ibbo var 3-4 meter unna og på god vei til å ta dette dyret i nærmere øyesyn.

_MG_0036
Greven…

Jeg heier på Greven som spiser brunsnegler (har ikke sett mange av dem i det siste) men den og Ibbo skal overhodet ikke møtes. Da er jeg redd Ibbo kan bli bitt (han er ikke direkte smart nemlig og går sikkert helt opp i ansiktet på den selv om den freser) og de kan være bærere av sykdommer og annet styr. Så jeg brølte det jeg var god for, jeg har tidligere skrevet om innkalling… Dette var et typisk eksempel der jeg fikk god bruk for treningen og nå som jeg har kalt ham inn i full panikk og med en dæsj sinne i stemmen, må jeg definitivt ut å trene innkalling i roligere former med belønning igjen. For å si det sånn; han kom ikke på første brøl. Ikke på andre heller, men så tror jeg han skjønte at mutter’n virkelig mente alvor bak der, for han snudde og kom på lave ben og med ørene klistret langs hodet tilbake til meg. Ingen direkte positiv innkalling, med andre ord.

Vi skal stikke ut å leke med kong i morgen, så blir det litt hyggeligere å komme til meg når jeg roper… PUH.

img_4983
Denne hadde ikke nødvendigvis kommet så heldig ut av nærkontakt med Greven. Jeg vet faktisk ikke, men for begge parters skyld tror jeg vi dropper det.
%d bloggere liker dette: