Fonneland Film&Foto

Når man helst unngår doen

Har du ikke alltid ønsket å gå som en pingvin? Jeg og.

Dette er faktisk opptak av meg de siste tre dagene:

Altså, forrige treningsøkt skulle vi visst kjøre metabolsk stress. Jeg mente det måtte være snakk om mekanisk stress dette, fordi det var så tungt. Men neida, minte Stein Morten meg på, mekanisk er når det er få repetisjoner og veldig tungt. Denne dagen hadde han nemlig planlagt en slags krysning mellom de to; mange repetisjoner og veldig tungt.

Det begynte i beinpressmaskinen. Navnet sier egentlig det meste, jeg tror ikke den maskinen trenger ytterligere beskrivelse. Det er bare å løfte, for her sitter du i en riktig skvis. Jeg så faktisk ikke på antall kilo det lå på der, men når man kjenner at det bare akkurat såvidt holder de første løftene så vet man at man har tunge serier foran seg. Også så himla mange repetisjoner da gitt! Tok jo aldri slutt, detta. PUH. Man kan få høy puls av andre ting enn bare løping..

Bulgarske utfall har jeg beskrevet tidligere. Da vi trente nå på mandag skulle vi altså ta 12 repetisjoner i 3 serier med 16 kg i hver hånd, og det etter den vanvittige runden i beinpressmaskinen. Jeg trodde han spøkte men jeg burde ha lært meg nå at han aldri spøker med sånt. Neida, dette var dønn seriøst. Når du har kommet til nr 3 og ikke egentlig orker mer, men så vet du at du har 7 igjen – da er livet midlertidig hardt.

I dag er det tre dager siden denne økta og i morrest var det for første gang mulig å få kommet seg på do uten å måtte holde seg fast i veggen.

c0ddd61000a56fc48787cc515f094f09

Vi slapp vår fryktede tabata på skillmill etter denne sinnsyke dagen med haugevis med tunge repetisjoner. Jeg tror det var noe mer moro også, men må ha fortrengt det. Det som var en fest for beina utviklet seg selvfølgelig til både pullups og pushups så det har vært fest i overkroppen også – men det er likevel underkroppen som har hatt det verst disse tre dagene nå.

 

Men okay, så var det tungt og slitsomt og det medførte støle dager. Men det begynner å gi resultater altså. Pushups går plutselig mye fortere og jeg kan ta flere enn før, beina har det alltid så tungt på trening at man føler seg som en pingvin men det betyr ikke at det ikke er utvikling der også. Det er bare det at så fort man er litt sterkere, legger treneren på mer vekt så føler man seg like svak igjen. Det er bare å vende seg til den følelsen!

%d bloggere liker dette: