Fonneland Film&Foto

Småplukk igjen

Jeg hadde håpet å være sjøsatt nå men den gang ei. Har ventet på ny propell fra verdens mest upålitelige fyr som bare aldri dukker opp! Irriterende.

Den nye propellen skulle forhåpentligvis hjelpe litt på at båten er noe treig opp i plan. Det har å gjøre med at den har for liten motor, noe jeg ikke skal gjøre noe med akkurat nå. Men lettere propell kunne hjulpet litt på planingsterskelen. JAJA. Når folk ikke er til å stole på, blir det ikke noe av.

Nå skal jeg bare spyle av noen sjødyr bak ved påhengeren, feste ledningen til svingeren til ekkoloddet og så rydde alle puter og stæsj inn igjen i båten. Kanskje støvsuge litt, ta en kjapp vask, så er den klar for sjøen. Tipper jeg skal slite med å finne en kranbil som får til det i løpet av påskeuka men jeg hører med dem tenker jeg. Hvis ikke, blir det etter helligdagene.

I mellomtiden koser jeg meg med å glede meg til dette:

%d bloggere liker dette: