Vi har Bugaboo Donkey Tvilling/ søskenvogn. Valget falt på den fordi det er den som blir minst når den blir slått sammen. Vi testet flere i butikk før vi bestemte oss. Den skal ha for at den blir veldig liten når man tar av hjulene og slår den helt sammen!

Stor sett er vi veldig fornøyde med vognen. Vi synes den er litt knotete å brette sammen, da man må ha den i en viss posisjon for å få gjort det. Bortsett fra akkurat det, har vi ingenting å utsette på vognen. Det er klart, den er ganske dyr men den holder seg vel sannsynligvis godt. Man kan dermed kjøpe den brukt på finn.no, bare man går over godt. Det ser ut til at vognen er utsatt for en del solbleking, så vær obs på det. Vi har valgt lysegrå farge litt av den grunn, der vil det vel ikke synes så fryktelig godt.

fullsizeoutput_51a.jpeg
Her er herligheten.
IMG_3705
Når understellet er slått helt sammen og hjulene tatt av, er det plass til det og en bagdel i halve bagasjerommet. Den andre bagdelen er det plass til mellom barnesetene og da fester vi den med bilbelte.
IMG_3725
Understellet testes med drahjelp for å komme over snøfonner i vinter. 
IMG_3861
Hva behager…
IMG_3818
Her er min kusines Emmaljunga ved siden av vår. De er også fornøyd med vognen sin.
IMG_3852
Understellet uten hjul og slått sammen. Det blir ganske slankt.
IMG_3855
Mobilholder anbefales! Veldig kjekt. Vi har også hver vår koppholder til drikke. 
fullsizeoutput_54a
Regntrekket er enkelt å sette på når man har lært det. Litt knot de første gangene.
E6DA8BD6-136F-41F8-9763-6600433CF26B
Veldig fin turvogn som kan kjøres overalt. Forhjulene kan låses eller svinge.

Vi kan godt anbefale vognen hvis man føler man kan ta seg råd til den. Den er også veldig kjekk for folk som har et eldre søsken, da man kan bytte ut den ene bagdelen med sportsvogndel. Vi kommer til å beholde denne vogna til guttene er ferdig med vogn, man bygger om bagdelene til sportsvogn så fort de er store nok. Det er fint å slippe og bytte vogn.

2 Comments »

  1. Hei! Takk for fin blogg!
    Jeg kjøpte bugaboo buffalo til mitt første barn. Ergonomisk sete (sportsdelen) var visst veldig bra. Og det er det nok også, for å SITTE. Da barnet skulle begynne i bhg og sove ute i vogn hver dag ville jeg undersøke dette med at baby aldri blir liggende helt flatt/utstrekt. Jeg spurte produsenten og fikk et klart svar tilbake om at dette, pga nettopp setet i sportsdelen, IKKE var en sovevogn. De presiserte at barn skal ligge flatt. De sa «men det bør gå helt fint om baby sovner i vogna på vei hjem fra en tur innimellom». Produsenten vet kanskje ikke at det er en sterk kultur i Norge for at barn sover ute i vogn! Hver dag. Gjerne flere timer. Det er jo butikkene som har ansvaret for å informere kundene om riktig bruk av vognen. Og jeg har videreformidlet det skriftlige svaret fra bugaboo til Barnas hus der jeg kjøpte min vogn. Mer får man antakeligvis ikke gjort. Siden du her skriver om en vogn som vel også har samme sportsdel (?) ville jeg gjerne dele denne informasjonen.

    • Åh så flott at du skriver dette!! Det er jo et kjempegodt poeng. Vi snakket om det i går, det med at de ikke får strukket seg ut i den sportsvogndelen. Så soving i barnehage er den kanskje ikke så godt egnet til, som du skriver. Jeg tenkte på om vi skulle ha bygget opp litt med en slags pute-løsning i såfall, om den skal brukes til mer langvarig soving etterhvert. Det er i hvert fall et viktig tema å nevne. 👍🏻👍🏻👍🏻

Leave a Reply