Fonneland Film&Foto

Ny intervalløkt

I dag beskriver jeg veldig kort en annen intervalløkt man kan gjøre som løpstrening. Jeg gjør det på skillmill og det er veldig effektivt, men den lar seg fint gjøre utendørs. På vanlig tredemølle som går av seg selv vil dette være noe vanskeligere å gjennomføre fordi den har motor. Her må man i såfall velge en mølle som kun drives fremover av den som løper, slik skillmill gjør.

Øvelsen er så enkel som den er brutal: du løper så fort du kan i 30 sekunder. Deretter tar du ett til halvannet minutts pause. Så løper du så fort du kan i 30 sekunder igjen. Dette gjør du minst fire ganger, men ta gjerne flere.

Det høres uskyldig ut. Det går fint de første 20 sekundene men de siste 10 er lange. Øvelsen er effektiv og du får mye igjen for korte arbeidsperioder. Akkurat som jeg liker det!

IMG_3954

%d bloggere liker dette: