Fonneland Film&Foto

Ett år i hagen

Fuglefredag! Og det er en god fredag i fuglenes verden, for i går observerte jeg for første gang Grågås over her igjen, to stykker! De flyr sørover om høsten, så det er en stor glede og et sikkert vårtegn når de kommer tilbake. Åååh gleden av fire årstider!

Jeg følger Moseplassen – livet i hagen på Facebook og i blogg. Nå har Anne Holter-Hovind som står bak den, utfordret folk til å bli med på en serie bilder hun kaller #etårihagen. Jeg blir selvfølgelig med!

Det er svært enkelt, man finner ett eller flere fotomotiv i hagen sin som man tar bilde av den 15. i hver måned. Bildet skal selvfølgelig være tatt fra samme sted og ellers likt komponert, men forskjellen blir å følge utviklingen i hagen fra måned til måned. Jeg var ikke her den 15. mars, så derfor henger jeg allerede litt etter – men pytt.

Bildet postes her på bloggen og på Instagram.

Jeg tror det holder med ett bilde, men jeg skal faktisk vurdere to. Det ene bildet jeg tenker at definitivt blir en serie, er Fuglefjellet sett fra flisene oppe. Der ser man syrinen og litt ymse vekster i bakgrunnen. Kanskje jeg også skal ta med epletreet som jeg er så glad i, det kan være artig å følge utviklingen det har i løpet av sesongen.

Her er bildene for mars, jeg klinker til med to i dag. Fuglefjellet og epletreet, vær så god:

Fuglefjellet i mars
Epletreet i mars
%d bloggere liker dette: