Siden det er maritim spesialuke denne uka, tenkte jeg å dele noen tanker rundt barn og båt. Hvor tar jeg den erfaringen fra, lurer du på? Ja det lurer jeg på også. Jeg har svært lite erfaring med barn i båt, jeg har bare hatt besøk et par ganger – men da er foreldrene med og det er de som har ansvaret. Men nå er det plutselig jeg som skal ha ansvaret… Og det for mine egne barn. Så her må veien bli til mens man går og dette innlegget blir nok mest fjas.

kidsandboats4.jpg

Ja, nei hva skal man si? De skal ha redningsvest da. Det har jeg vel gjort klart for de fleste. Og så fort de er gamle nok, skal vi trene på å svømme og være trygg i vannet.

Når de er så små at de kan alt men ikke skjønner noe, må man bare sørge for at det er umulig for dem å havne overbord. Det er ikke før de blir noe eldre at man kan innføre visse regler i båten. Og regler i båt – det blir det. Gutta våre skal i båt fra og med denne sommeren, så de skal nok bli vant til det.

Ellers har jeg liten peiling på hvordan håndtere barn i båt, så jeg er mest opptatt av alle de morsomme lekene man får til dem, til bruk i vann. Det er jo alt mulig greier! Jeg gleder meg, sjekk dette her:

kidsandboats
Har du sett noe så kult?

 

kidsandboats2
Litt større her – og denne går kanskje i kjappeste laget, jeg tror muligens ikke det er lov. Men det er lov å se på bilder, hahaha. 

Om det blir for stort, har vi slike fjernstyrte muligheter – jeg fryder meg:

princessfjernstyrt bt

Også eksisterer selvfølgelig muligheten for at barna ikke kunne brydd seg mindre om den båten og det vannet som mutter’n er så glad i… Man vet jo aldri hvem de blir.

Hmmmm, jeg håper de liker båtlivet i det minste. Det kan hende jeg blir litt skuffa hvis de hater det altså.

Jaja, i påvente av at de forhåpentligvis vil falle like mye for sjø og båtliv som jeg har gjort, så får jeg se om jeg finner noen kule effekter til dem på båtmessa.

Baby-Lyse-bl-Small-.jpg-pearlx300.jpg
Solbriller må man ha til sjøs!

Kanskje de må ha en solhatt og.

211-19-004.png

Fruen kan visst bare glede seg til jeg kommer hjem fra båtmesse med masse kule baby-på-båt-effekter.

Unknown.jpg

2 Comments »

Leave a Reply